Βραβευμένοι από τους μεγαλύτερους
φορείς ξενόγλωσσων εξετάσεων

Είμαστε οι TEACHERS.

Είμαστε Δάσκαλοι, με πλούσια εμπειρία 30 χρόνων διδασκαλίας μέσα στην τάξη. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέραμε στους σπουδαστές μας, γνώση, δεξιότητες κι όραμα, αλλά μάθαμε κι απ΄αυτούς, κατι πολύ σημαντικό :
‘Οτι είμαστε όλοι διαφορετικοί, με διαφορετικό τρόπο σκέψης και διαφορετικό τρόπο αντίληψης. Ότι ο τρόπος διδασκαλίας δεν είναι ένας, αλλά υπάρχουν τόσοι τρόποι, όσοι είναι και οι σπουδαστές.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους φορείς εξετάσεων, οι οποίοι εκπροσωπούν στη χώρα μας τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα ξένα Πανεπιστήμια. Προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας για πτυχία, τα οποία αποδεικνύουν τις γλωσσικές ικανότητες και το επίπεδο γνώσεων του κατόχου τους, αναγνωρίζονται διεθνώς, καλύπτουν όλα τα επίπεδα και τις δεξιότητες του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου, επιτρέπουν την εισαγωγή σε πολλά Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού και προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη.

Είμαστε οι TEACHERS, και για το έργο μας μιλάνε τα αποτελέσματά μας στα πτυχία, οι βραβεύσεις μας από τους διεθνείς φορείς εξετάσεων, η αναγνώριση χιλιάδων γονέων που μας εμπιστεύτηκαν, αλλά κυρίως οι ίδιοι οι σπουδαστές μας, παιδιά κι ενήλικες, που σταδιοδρόμησαν στην αγορά με επιτυχία.

grafima_whoweare